Samen met Wilma Wolting organiseer ik ieder jaar: 

“Brocante op Elim”
een brocantemarkt in Franse sfeer

op zaterdag 25 augustus 2018

Op 25 augustus a.s. zal er voor het 4e jaar op rij weer een gezellige Franse brocantemarkt georganiseerd worden. “Brocante op Elim” vindt plaats in de tuin en rondom het woonadres Dorpsstraat 46b in Elim.

De combinatie van brocante en de op en top relaxte Franse dorpssfeer blijkt ieder jaar een schot in de roos. Liefhebbers uit de eigen regio, maar ook talrijke bezoekers uit de rest van Nederland, trekken op de laatste zaterdag van augustus naar Elim.

Grote tenten en kramen worden ingericht met voornamelijk brocante hebbedingen en unieke vondsten. Zo ontstaan er meer dan 30 gezellige winkeltjes die ook bij een regenbui aantrekkelijk blijven. Deze brocantewinkeltjes worden afgewisseld met standhouders die op de een of andere manier passen bij het Franse landelijke dorpsleven.

Voor de échte brocanteliefhebbers wordt het smullen, de standhouders zijn met zorg geselecteerd en het aanbod is daardoor ook gevarieerd en divers. Er is een mix van Frans brocante, industrieel, vintage en retro.

En voor 1 dag is het Drentse dorpje Elim weer in Franse sferen. Bezoekers kunnen tussen het struinen door, ontspannen op het “Franse” culinaire binnenplein en genieten van een café met heerlijke patisserie. En wat is een Franse markt zonder een glaasje wijn en een buvette met vers gebarbecuede worstjes en een stuk stokbrood?

Liefhebbers van de Franse Citroën kunnen hun hart ophalen aan een aantal unieke oldtimers. Het is uiteraard mogelijk om even een kleine Tour d’Elim te maken om te ervaren hoe het is om te rijden in een oud eendje, chique DS of klassieke Traction.

Kinderen worden uitgedaagd om mee te doen aan schilderworkshops. Een enthousiaste kunstenares zal de kinderen leren hoe te schilderen met de Franse slag.

Kortom, er zal weer genoeg “te koop”, te zien, te proeven en te doen zijn. Kom op 25 augustus naar Elim en beleef de sfeer van het Franse platteland.

“Brocante op Elim” vindt plaats aan de Dorpsstraat 46b. Op zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is € 2,50 inclusief een consumptie (kinderen t/m 12 jaar gratis).

Organisatie:
Wilma Wolting en Angelique de Heij
Inlichtingen via 06-52363020 of via Facebook of www.brocanteopelim.nl