Heb jij een meubel staan waarop je bent uitgekeken maar nog wel graag zou willen behouden? Ik geef het graag een metamorfose, zodat het weer past in je huidige interieur en weer járen mee kan.

Mijn specialiteit is het aanbrengen van een doorleefd patina of een verouderde look. Daar ben ik goed in en doe ik graag. Vind jij dit ook erg mooi, maar zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Breng het meubel bij mij of ik haal het op en ik maak er wat moois van.

NIEUWE SERVICE:  samen zoeken we naar een geschikt meubel op bijvoorbeeld Marktplaats. Jij koopt het meubel, ik haal het dan voor je op, maak er iets moois van en bezorg het bij jou thuis. (Vraag naar de voorwaarden angeliquedeheij@gmail.com of 06-83260085)

Mijn uurtarief is € 25,- . Dat is inclusief btw, de kosten voor de verschillende gebruikte tinten verf en bijkomende producten. Per meubel kan ik een globale schatting geven van de totale kosten.

Ik gebruik voornamelijk de producten van Fusion Mineral Paint.

Heb ik je enthousiast gemaakt en heb je nog vragen? Je kunt me vrijblijvend een fotootje appen met je wens of vraag: 06-83260085 of mail: angeliquedeheij@gmail.com.

Groetjes, Angelique

Hieronder staan enkele voorbeelden ter inspiratie, maar er zijn nog heel veel meer kleuren en technieken mogelijk.